Qui som Eines Moià
professionals assessorament emocional

Eines és equip de professionals amb un ampli interès, vocació, formació i experiència orientat a donar suport i ajuda per a resoldre dificultats emocionals, psicològiques, conductals, socials, laborals, de parella, d'aprenentatge i/o salut en general.

especialistes en psicologia d'adults, infants i joves

Som especialistes en psicologia d'adults, infants i joves, en teràpia familiar i grupal,. També logopèdia i psicopedagogia.

psiquiatres, optometristes, especialista en dol

Comptem amb la col·laboració d'altres professionals com psiquiatres, optometristes, especialista en dol, especialista en tècniques de relaxació i flors de Bach.

Treballem i col·laborem amb mútues

Ens coordinem amb els altres professionals relacionats amb les persones ateses als nostres serveis.Treballem i col·laborem amb mútues (Mútua General de Catalunya, Agrupació Mutua, Mútua Manresana i ASEFA), entitats i organismes (ICAA, Ajuntaments, Escoles, Instituts, Serveis Socials, Salut Mental, serveis especialitzats, AMPAs).

actualització formativa continua

Treballem amb compromís, rigorositat i professionalitat amb tècniques basades amb l'evidència científica i actualització formativa continua.

treballant per vosaltres i amb vosaltres

Eines com a equip té la voluntat de seguir treballant per a vosaltres i amb vosaltres.


EQUIP

PSICOLOGIA I PSICOPEDAGOGIA

Psicologa Nati Dolado

Nati Dolado Vila

Llic. en Psicologia, Col. 13645 COPC. Màster en Psicologia Clínica i de la Salut. Postgrau en Violència de Gènere.  Postgrau en Teràpia Breu Estratègica. Psicòloga general sanitària.  Àrea d'adults i infanto-juvenil. Formadora i docent.

Psicologa Leticia de Rosselló Morell

Leticia de Rosselló Morell

Llic. en Psicologia i Psicopedagogia, Col. 15581 COPC. Màster en Teràpia Familiar Sistèmica. Postgrau en Grup.  Psicòloga general sanitària. Àrea de psicologia infanto-juvenil i psicopedagogia. Terapeuta familiar i grupal.

Psicologa Laura Puig Pujols

Laura Puig Pujols

Llic. en Psicologia, Col. 23753 COPC. Màster en Psicología Clínica Infanto-juvenil. Postgrau en Atenció Primerenca.   Psicòloga infanto-juvenil. 

Psicologa Raquel Pujols

Raquel Pujols Costa

Llic. en Psicologia, Col. 22795. Especialista en intervenció psicomotriu educativa, preventiva i terapèutica. Postgrau en Atenció Primerenca. Psicòloga general sanitària.  

Psicologa Emília Comas Carbonell

Emília Comas Carbonell

Llic. en Psicologia, Col. 18188 COPC. Postgrau en Psicoteràpia Familiar Sistèmica. Formació Psicoterapeutes Infantils. Màster en Recerca en Salut. Doctorat (en curs). Psicòloga general sanitària.   

LOGOPÈDIA

Psicologa Núria Turró Armengol

Núria Turró Armengol

Dipl. en logopèdia, Col. 3455 CLC. Postgrau en Trastorns del Llenguatge. Postgrau en Projecte BINDING (en curs).   

Psicologa Suanna Tenas Camps

Suanna Tenas Camps

Llic. en Psicopedagogia, Col. 1.544. Màster en Logopedia. Màster en Psicopatologia Infantil i Juvenil.