PSICOLOGIA

Atenció precoç

Avaluació, diagnòstic i tractament per a nens i nenes dels 0 als 6 anys, atenent especialment a les famílies assessorant-les en aquelles dificultats i/o qüestions que els preocupen.

Psicologia clínica infantil

Avaluació, diagnòstic i intervenció en diferents dificultats que poden presentar els nens i nens de 6 a 13 anys aproximadament amb l'assessorament familiar que requereixi cada cas en concret.

Psicologia clínica per a adolescents ​

​Avaluació, diagnòstic i intervenció en diferents dificultats i trastorns que poden presentar els joves de 14 a 18 anys​ amb l'assessorament familiar que esdevingui necessari.

Psicologia clínica per adults

Avaluació, diagnòstic i intervenció en diferents dificultats que poden presentar persones a partir de 19 anys i fins a l'etapa de la vellesa inclosa.

Teràpia de parella

​Els psicòlegs experts en parella treballen les diferents problemàtiques per afavorir una resolució, millora i/o suport en el procés de separació i divorci de les parelles, les crisis, infidelitats, problemes de comunicació, manca de desig, dificultats per afrontar situacions estressants, etc.​

Teràpia familiar

Degut a l'increment de les dificultats relacionals i socials, també laborals i econòmiques, apareixen conflictes importants en el sí de la familia, que majoritàriament, si es tracten a temps, impliquen una millora en la qualitat de vida de tots els seus membres i prevenen de futurs problemes de major magnitud. Oferim assessoraments familiars específics i també en relació amb els casos atesos individualment que ho requereixen.

Teràpia sexual

Avaluació, diagnòstic i intervenció en diferents dificultats sexuals que poden presentar-se com vaginisme, ejaculació precoç, manca de desig sexual, anorgàsmia, etc. Consisteix en un procés d'acompanyament individual personalitzat i confidencial per aconseguir resultats. Fent un paral·lelisme amb una llevadora que facilita un part, un naixement, un coach facilita un procés de canvi que porta a terme el client.

Coaching personal i professional

Procés d'acompanyament individualitzat i confidencial per assolir els resultats desitjats per part del client. El coach facilita el procés de canvi dissenyat conjuntament.

Dol i pèrdues ​ ​

Totes les pèrdues, siguin morts, separacions i/o conflictes, ens porten a un procés de dol el qual pot ser més o menys intens i sovint ens podem sentir desbordats. És important deixar-se orientar, guiar i assessorar per experts professionals per seguir endavant amb els nostre procés vital de forma sana i equilibrada. ​

Creixement personal i gestió emocional.

En aquest procés de creixement personal o millora emocional, valorem i tractem diferents aspectes que la persona desitja modificar i/o millorar, augmentant el seu benestar. Es treballen aspectes com el temperament, trets de personalitat, habilitats socials, intel.ligència emocional, control de la ira i la ràbia, hipersensibilitat, gestió emocional, gestió de conflictes, gestió de les relacions amb iguals, de parella, etc.