Psicòleg Moià

Atenció primerenca

Avaluació, diagnòstic i tractament per a nens i nenes dels 0 als 6 anys, atenent a les famílies i assessorant-les en qüestions que els preocupen.

Read More

Psicologia infantil

Avaluació, diagnòstic i intervenció en diferents dificultats amb nens i nenes de 6 a 13 anys, amb l'assessorament familiar que requereixi cada cas en concret.

Psicologia juvenil ​

Avaluació, diagnòstic i intervenció en diferents dificultats i trastorns que poden presentar els joves de 14 a 18 anys amb l'assessorament familiar que esdevingui necessari.

Read More

Psicologia adults

Avaluació, diagnòstic i intervenció en diferents dificultats que poden presentar persones a partir de 19 anys i fins a l'etapa de la vellesa inclosa.

Coaching

Personal i professional. Acompanyament individualitzat i confidencial per assolir els resultats desitjats per part del client.

Dol i pèrdues ​

Les pèrdues (morts, separacions i/o conflictes) porten a un procés de dol.  Cal deixar-se orientar, guiar i assessorar per seguir endavant. ​

Creixement personal i gestió emocional

Valorem i tractem diferents aspectes que la persona desitja millorar, augmentant el seu benestar.

Read More

Teràpia familiar

Tractar les dificultats relacionals, socials,  laborals i econòmiques, quan apareixen conflictes importants en la familia, porten una millora en la qualitat de vida de tots i prevenen de futurs problemes majors. 

Teràpia de parella

Per afavorir una resolució, millora i/o suport en el procés de separació i divorci de les parelles, les crisis, infidelitats, problemes de comunicació, manca de desig, dificultats per afrontar situacions estressants, etc.​

Read More